doelgroep Doelgroep

Cliënten van sportplein Eindhoven die onder begeleiding van een fysiotherapeut aan hun blessure willen werken. Dit is een soort extra training om het herstel te bespoedigen.

doel Doel

Het begeleiden van het herstelproces van cliënten met klachten aan het bewegingsapparaat.

uitleg Uitleg

Bij het Sportplein krijg je meestal oefeningen om thuis te doen om het herstelproces te bevorderen.  Heb je een stok achter de deur nodig om te oefenen? Train je liever onder begeleiding van een fysiotherapeut? Twijfel je over het uitvoeren van de oefeningen?

Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut in de zaal te trainen. Tevens kan hier behandeld worden tussen de oefeningen door. Dit gebeurt in een kleine groep waarbij ruim voldoende aandacht is voor vragen en persoonlijke begeleiding.

De behandelingen die nodig zijn in de behandelkamer kunnen op andere tijden plaatsvinden, maar ook aansluitend indien mogelijk.

duur  Duur

Tijdens de duur van het herstel van je blessure kan je terecht voor begeleiding. Uiteraard is het na het herstel ook mogelijk om je trainingsprogramma door te nemen en aan te passen waar nodig zodat je altijd op het gewenste niveau traint.

U kunt instromen wanneer u wilt.

tijd  Tijden

Maandag van 8.00u – 10.00u
Woensdag van 16.00u – 18.00u
Vrijdag van 8.00u – 10.00u

Er wordt een afspraak gepland van een uur, in overleg met cliënt en fysiotherapeut. Het is mogelijk om meerdere keren per week te trainen

kosten Kosten

U kunt ook een strippenkaart kopen:

U kunt ook een strippenkaart kopen:
5 keer trainen kost€ 75,00
10 keer trainen kost€ 140,00
20 keer trainen kost€ 260,00

Voor meer informatie en persoonlijk advies: raadpleeg uw fysiotherapeut.