Core Stability is een training waarbij veel verschillende oefeningen worden gedaan om de wervelkolom en omliggende spieren te versterken. Wanneer uw romp (ofwel; core) stabiel en sterk is, zal u minder rugklachten ervaren. Tijdens de lessen ligt de nadruk op oefeningen voor de buik- en rugspieren. Maar ook de benen en armen worden hierin meegenomen. Kortom, een training voor het hele lichaam.

De Core Stability les is met name bedoeld voor mensen die voorheen Nek- of Rugtraining gevolgd hebben op onze praktijk. Tijdens de les worden de eerder geleerde oefeningen verder uitgebreid en onderhouden. Om terugkerende klachten te voorkomen is het namelijk niet alleen belangrijk om de romp te versterken maar ook om deze sterk te houden.

Heeft u geen Nek- of Rugtraining gevolgd maar wel ervaring met Core Stability training? Informeer dan bij uw fysiotherapeut of deze les geschikt is voor u.

De les bestaat uit maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven door een fysiotherapeut. Er wordt elke week een nieuwe uitdagende les gegeven, die op ieder niveau uitgevoerd kan worden.

Lestijden Core Stability:

DagtijdLocatie
Woensdag 18:30 – 19:30 uurSluisstraat

Duur

U kunt een abonnement afsluiten met een duur van 13 weken of 1 jaar. U kunt instromen wanneer u wilt. Het abonnement wordt na afloop automatisch verlengd, mits u aangeeft te willen stoppen.

Kosten

  • 13 weken abonnement € 150,00
  • Jaarabonnement € 525,00

Raadpleeg uw fysiotherapeut voor meer informatie en persoonlijk advies.