Pilates is een trainingsmethode voor het versterken en soepel maken van het hele lichaam. Vooral de stabiliserende spieren van de rug, nek en benen worden getraind. Door het verstevigen van de core/wervelkolom van het lichaam, bouwt u een stabiel lichaamscentrum op. Dit geeft u bij veel dagelijkse activiteiten meer kracht en balans, met als gevolg minder lichamelijke klachten.

De trainingen bestaan voornamelijk uit grondoefeningen op een matje, die makkelijk aangepast kunnen worden naar ieders niveau. De les is dus voor iedereen toegankelijk. Op een rustige wijze wordt het lichaam intensief getraind, waarbij met name het eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt. Bij de oefeningen wordt aandacht besteed aan houding, ademhaling en coördinatie. De lessen worden gegeven in groepen van 6-8 personen, door een fysiotherapeut geschoold in Pilates.

Pilates

Lestijden

DagtijdLocatie
maandag11:00 – 12:00 uurSluisstraat
dinsdag13:30 – 14:30 uurSportplein Eindhoven
woensdag13:30 – 14:30 uurSluisstraat

Duur

U kunt een abonnement afsluiten met een duur van 13 weken of 1 jaar. U kunt instromen wanneer u wilt. Het abonnement wordt na afloop automatisch verlengd, mits u aangeeft te willen stoppen.

Kosten

  • 13 weken abonnement: 1x per week      € 150,00
  • 13 weken abonnement: 2x per week      € 275,00
  • Jaarabonnement:         1x per week      € 525,00

Raadpleeg uw fysiotherapeut voor meer informatie en persoonlijk advies.