Doe mee met onze puzzeltocht en blijf fit!

Geldrop centrum

We hebben een puzzeltocht gemaakt waarbij je door Geldrop wandelt naar verschillende markante (en niet zo markante) punten met behulp van onze kaart.

Je komt zo weer eens buiten!

Op de plattegrond staan nummers, deze corresponderen met de foto’s. De vraag is alleen, welke foto past bij welk nummer? Geef je ogen de kost en noteer de juiste foto bij het juiste nummer.

Om jullie extra uit te dagen, vind je op de plattegrond ook sportende poppetjes. Op deze locaties zijn QR-codes verstopt. Scan de code met je telefoon en doe mee met het filmpje. Een kleine hint, neem eens een kijkje in de etalages van de omliggende ondernemers.

Vervolgens zijn de hersenen aan de beurt om de volledige puzzel op te lossen. Is het gelukt om het juiste telefoonnummer te vinden? Dan maak je kans op fantastische prijzen die onze sponsoren beschikbaar stellen.

Als laatste, vergeet niet om op de juiste plek (bij het camera icoontje op de kaart) een foto te maken! Want wie weet heb je die nog nodig.

Heeft u geen printer of wil je regen of sneeuw trotseren? Op onze praktijk in de Sluisstraat kun je een geplastificeerde setje met plattegrond en vragen ophalen.

Het oplossen van de vragen geeft als uitkomst een telefoonnummer. Bel dit en je krijgt een voicemail hoe je kans maakt op de fantastische prijzen die onze sponsors beschikbaar stellen.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door

Veel puzzel en wandelplezier!

Team Fysio Braakhuizen