Doe mee met onze puzzeltocht en blijf fit!

Geldrop centrum

We hebben een puzzeltocht gemaakt waarbij je door Geldrop wandelt naar verschillende markante (en niet zo markante) punten met behulp van onze kaart.

Je komt zo weer eens buiten!

Wanneer je je gegevens hieronder invult, krijg je via de mail een link om de puzzeltocht te downloaden.

Je krijgt een plattegrond van Geldrop en een aantal foto’s. Op de plattegrond staan nummers, deze corresponderen met de foto’s. De vraag is alleen, welke foto past bij welk nummer? Geef je ogen de kost en noteer de juiste foto bij het juiste nummer.
De volgorde van de nummers is niet van belang. Het is geen wandeltocht van punt 1 naar punt 2 enz. Je wandelt gewoon lekker door het dorp opzoek naar alle foto’s.

Vervolgens zijn de hersenen aan de beurt om de volledige puzzel op te lossen. Het uiteindelijke doel is namelijk het vinden van het juiste telefoonnummer. Bel dit nummer en je krijgt een voicemailbericht te horen. In dit bericht wordt uitgelegd hoe je kans maakt op de fantastische prijzen die onze sponsors beschikbaar stellen!

Hoe vind je het juiste telefoonnummer? Bij elke foto staat een code. Deze code staat voor een getal. Aan jou de taak om uit te zoeken welk getal dit is. Wanneer je alle codes hebt gekraakt kun je deze getallen invullen in de vakjes op het puzzelblad. Maar dan is nog de vraag… Op welke plek zet je het getal neer? Hiervoor moet je de foto’s koppelen aan de getallen op de plattegrond. Zo kom je erachter in welke volgorde de getallen moeten staan en heb je uiteindelijk het juiste telefoonnummer gevonden!

Om jullie extra uit te dagen, vind je op de plattegrond ook sportende poppetjes. Op deze locaties zijn QR-codes verstopt. Scan de code met je telefoon en doe mee met het filmpje. Een kleine hint, neem eens een kijkje in de etalages van de omliggende ondernemers.

Als laatste, vergeet niet om op de juiste plek (bij het camera icoontje op de kaart) een foto te maken! Want wie weet heb je die nog nodig…

Heeft u geen printer of wil je regen of sneeuw trotseren? Op onze praktijk in de Sluisstraat kun je een geplastificeerde setje met plattegrond en vragen ophalen.

Het oplossen van de vragen geeft als uitkomst een telefoonnummer. Bel dit en je krijgt een voicemail hoe je kans maakt op de fantastische prijzen die onze sponsors beschikbaar stellen.
Kijk hier naar de winnaars van de vorige periodes.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:

Veel puzzel en wandelplezier!

Team Fysio Braakhuizen